Cégismertető

Komáromi Kata és cége a KOKA Design Bt. 1994 óta tervez és készít ékszereket. Ezek mind kis példányszámban vagy egyedi megrendelésre készülnek. Alapanyaguk jellemzően arany, ezüst, platina, drágakövek és gyöngyök.

Alkotásait a megrendelő igényeihez és egyéniségéhez alakítva tervezi és kivitelezi. Célja olyan sajátos formatervezésű ékszerek alkotása, melyek nem pusztán anyagi értéket hordoznak, hanem érzéseket sugallva, a személyiséget tükrözve maradandó élményt nyújtanak viselője számára

Az ékszerkészítés folyamata: 

Az egyedi készítésű ékszerek tervezése és kivitelezése a megrendelő valamely elképzelése alapján történik.

Javaslatunk az, hogy az elképzeléséhez közelítő ékszer képeket érdemes keresni az interneten, vagy megrajzolni a tervet.  

Ez egy jó kiinduló pont az ékszerkészítéshez. A munka véglegesítéséhez a legcélszerűbb Galériánkban – egy előre egyeztetett időpontban- személyesen találkoznunk. Amennyiben ez nem megoldható e-mailben is tovább tudjuk folytatni az együttműködést.

Az árat az ékszer típusa, anyaga, a tervezési folyamat és az esetlegesen belekerülő egyéb anyagok (pl.: drágakő) határozza meg. Mivel ez nagyon eltérő lehet, ezért az előzetes elképzelés megbeszélése előtt nem tudunk árajánlatot adni.

Az ékszer készítéséhez hozott anyagot el tudunk fogadni, ez esetben ebből készül az ékszer. Arany ékszerek esetében a szín és a minőség átötvözhető a megrendelő igényei szerint. (pl.: sárga aranyból ötvözhető fehér arany).

A megrendelés véglegesítése vagy előleg fizetésével (kb. 50%) vagy a törtarany átadásával történik (Ez esetben a törtarany értékét számítjuk előlegnek).

Az előleg fizetése történhet személyesen Galériánkban és banki átutalással (a törtarany postai úton is eljuttatható). A kész ékszer átvétele is történhet személyesen Galériánkban, vagy postai utánvétellel (postai költség a vevőt terheli). Az ékszer teljes árának előreutalása esetén a postai költséget cégünk vállalja.

 

A vállalási idő készítés bonyolultságától függően 2 héttől 12 hétig terjedhet. (Általában 1 hónap)